A Belváros szívében

A Tipton Eyeworks Showroom Budapest szívében, a Nagy Vásárcsarnok szomszédságában található, német precizitású ZEISS szemvizsgáló gépparkkal felszerelve. Egyedülálló bemutatótermünk garantálja a tökéletes látást és a felejthetetlen Tipton vásárlási élményt.
Foglalj időpontot még ma, hogy ellenőriztesd a szemed, vagy egyszerűen csak gyere be, hogy a legszélesebb választékban válogathass a helyi készítésű keretek közül.
Foglalj időpontot

ESZKÖZEINK

ZEISS VISUPHOR 500 & VISUSCREEN 500

Érintésmentes látásvizsgálattal várjuk vendégeinket. A legpontosabb eredmények érdekében a legmodernebb Zeiss-t gépeket használjuk. A rendszeres szemvizsgálat segít megelőzésben, de a legtöbb ember már csak akkor fordul szakemberhez, ha a probléma már bekövetkezett.

ZEISS VISUFIT 1000

Tökéletes központosítás egyetlen fényképpel. A Visufit 1000 segítségével gyorsan és 100 %-os pontossággal
végezzük az optikai méréseket, amelyek elengedhetetlen részei a tökéletes szemüveg elkészítésének.

ZEISS VISUSCOUT 100

A retina rendellenességeinek megbízható kimutatására, mint például a diabéteszes retinopátia, a glaukóma és a makuladegeneráció (AMD) és ellenőrzésére pupillatágítás nélkül.

ZEISS I. PROFILER PLUS

Teljes elemzést nyújt a szem fénytörésének eloszlásáról a teljes pupilla nyílásban, nem csak a központi zónában. Adatokat szolgáltat a szembetegségek vagy -rendellenességek azonosításának és elemzésének támogatására.

ZEISS SL 115 CLASSIC

A réslámpa használatakor optikailag hibátlan rés fény vetül szemre, így átvizsgálható annak csaknem minden rétege. A szemfelszín betegségeinek feltárásához nélkülözhetetlen alapeszköz.

Gyermek- és kutyabarát hely

Kikészítettünk egy doboz legót a gyerekeknek. Amíg ők játszanak, addig te nyugodtan válogathatsz :)

LÁTOGASS MEG BENNÜNKET

Book an appointment with tipton Globál kft using Setmore
en