Egyfókuszú szemüveglencsék

Egyfókuszú

Az egyfókuszú szemüveglencséknek a teljes felületen azonos a korrekciója. Elsősorban egyfókuszú távoli- vagy olvasószemüvegekhez használjuk őket. Mivel az egyfókuszú olvasószemüvegek sokszor nem nyújtanak elfogadható képminőséget köztes távolságra az idősebb viselők számára, egyre inkább átveszik helyüket az úgynevezett munkaszemüvegek, amelyek nem csak közelre fókuszálnak.
Book an appointment with tipton Globál kft using Setmore

Multifokális szemüveglencsék

A progresszív szemüveglencsék minden távolságra tiszta látást biztosítanak a középkorú (40 év feletti) viselők számára. A szemüveglencse dioptriája fokozatosan növekszik a távoli zóna és az olvasórész között.

A világ nagyon gyorsan változik, így a látásunkkal kapcsolatos igényeink is ennek megfelelően változnak. Azonban a szemünk nem fejlődik ilyen gyorsan. Az új ZEISS Progressive kínálattal hatékony megoldást nyújthat az új trendekre és a különböző vevői igényekre, hogy jobb látást kínáljon.
Olvasólencse
Távoli lencse
Multifokális lencse

A progresszív szemüveglencsék négy zónára oszthatóak


• 1. Távoli zóna
A lencse azon része, amely személyes dioptriájának megfelelően készült, hogy kitűnő távoli látásban lehessen része.

• 2.Köztes tartomány
A lencse azon része, amely személyes dioptriája alapján készült, hogy kitűnő látásban lehessen része a köztes tartományban, mint például számítógépes munka során.

• 3. Tájékozódási zóna
A lencse periférián lévő részek a tájékozódást szolgálják

• 4. Olvasórész
A lencse azon része, amely személyes dioptriájának megfelelően készült, hogy kitűnően láthassa a közeli tárgyakat.

Digital Lens szemüveglencsék

- szemüveglencsék mobilkészülékekhez

A digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot, és új kihívások elé állítják az emberi szemet.
Azáltal, hogy egyre gyakrabban használunk digitális képernyőket, jelentősen többször kell váltanunk a közeli és távoli vizuális feladatok között. Ez hatalmas igénybevételt jelent a szem számára és a csökkenő alkalmazkodóképességgel együtt, homályos látást, fáradt, száraz szemet, valamint nyakfájást eredményezhet.

Ezeket a lencséket kimondottan a közeli látásproblémákat először tapasztaló 30-as, 40-es korosztály igényeit megcélozva tervezték. Függetlenül attól, hogy egyfókuszú lencsét használnak-e vagy egyáltalán nem hordanak szemüveget

Irodai szemüveglencsék

Láss jobban a munkahelyeden is

Az irodai szemüveglencsék kimondottan az irodai környezethez igazodva biztosítanak pihentető és tiszta látást közelre és köztes távolságra.
Az emberek idejük nagy részét beltérben töltik, például amikor az irodában dolgoznak vagy otthon tesznek-vesznek. Nem minden lencse tesz lehetővé kényelmes és éles látást ezekben a mindennapi helyzetekben, amikor a közeli vagy köztes tartományban kell jól látni. A nem megfelelő lencsék korlátozhatják a látást, és olyan tüneteket idézhetnek elő, mint a szemfáradtság, szemmegerőltetés, fej-, nyak- és hátfájás.

DriveSafe szemüveglencsék

Vezetés közben sokan érzik magukat kényelmetlenül, bizonytalanok és feszültek. Különösen igaz ez rossz látási és időjárási viszonyok között, például esőben, ködben, félhomályban vagy éjszaka. Nagy átlagban a szemüvegviselők 83%-a autót is vezet. A vezetés bárkinek problémákat okozhat. Nem számít az út hossza, a jó látás nélkülözhetetlen a biztonsághoz.

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva tervezték meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.

A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek.

Zeiss AdaptivSun lencsék

A Zeiss legújabb fényre sötétedő technológiája lehetővé teszi a lencsetónus intelligens alkalmazkodását az UV-sugárzásnak való kitettségi szint alapján.

Ez azt jelenti, hogy a napszemüveglencsék színének intenzitása automatikusan alkalmazkodik: erős napfényben teljesen besötétednek, gyengébb napsütésben pedig mérsékelten sötétednek be. Az AdaptiveSun lencsék elérhetőek átmenetes színezéssel és polarizált kivitelben is. Látogass meg minket, és győződj meg róla személyesen.

ZEISS PhotoFusion lencsék

FÉNYRE SÖTÉTEDŐ LENCSÉK

A fényre sötétedő szemüveglencsék tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik nem szeretnének lemondani a szükséges dioptria viseletéről akkor sem, amikor a szabadban tartózkodnak és napszemüveget kell használniuk az erős napsütésben.

A Zeiss PhotoFusion lencsék aszerint változtatják a színük intenzitását, hogy milyen fény viszonyok között viselik.

Erős napfényben olyan sötétek, mint egy napszemüveg, beltérben viszont kivilágosodnak és hagyományos szemüveglencseként viselkednek.

Elérhető színek: szürke, barna, pioneer (zöld) és kék.

Minden Zeiss fényre sötétedő szemüveglencse alapanyagában véve 100%-os UV-védelemmel ellátott, függetlenül a lencse sötétedésétől, annak intenzitásától.
Book an appointment with tipton Globál kft using Setmore
en