SZOLGÁLTATÁSOK
Basic Látásvizsgálat
20.000 Ft
Basic vizsgálatunkat azok számára ajánljuk elsősorban, akiknél már jelentkezik valamilyen panasz, gyakran hunyorognak, vagy javarészt digitális életmódot folytatnak. Ha egy általános egészségügyi felmérésre lenne szükséged vagy van már szemüveged, kontaktlencséd, akkor ez a jó megoldás számodra.
Időtartam: 30 perc.
Az optometrista Basic látásvizsgálatot végez, egy lencsét tart a páciens szeme elé.
Deluxe Látásvizsgálat
30.000 Ft
Akik gyakran küzdenek fejfájással, sok időt töltenek digitális eszközök előtt. Magas dioptriához, cylinderhez optimalizált lencsét szeretnének. Szemfenék ( fundus) vizsgálattal kiegészítve, melyet pupilla tágítás nélkül végzünk. Minden esetben a prevenció a legfontosabb szempont, ehhez szükség van a látás és a szem alapos kivizsgálására. A felmérés segíthet megelőzni akár még nem is jelentkező elváltozásokat, alap betegségeket ( diabetes, hypertonia ). Így később sem kell nem várt tünetekkel számolnod.
Időtartam: 45 perc.
Premium Látásvizsgálat
45.000 Ft
A szem minden területére kiterjedő legalaposabb vizsgálat. Különösképp ajánljuk azoknak, akiknél a rövidlátás már 6.00 dioptria feletti, esetleg magas a vérnyomásuk, cukorbetegséggel küzdenek vagy pajzsmirigyük nem megfelelően működik. Ennek során felmérjük a könny mennyiségét és minőségét is szemeidben. Ezeknek kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy a szervezeted megfelelően ellássa oxigénnel a kötő- és szaruhártyád. Illetve, ha tapasztaltál már magadon koncentrációs problémákat, fejfájást, ami esetleg nyaki és háti panaszokkal is együtt jár, de valójában igazi látásproblémát nem érzékelsz.
Időtartam: 60 perc.

ESZKÖZEINK

ZEISS VISUPHOR 500 & ZEISS VISUSCREEN 500

Érintésmentes látásvizsgálattal várjuk vendégeinket. A legpontosabb eredmények érdekében a legmodernebb Zeiss-t gépeket használjuk. A rendszeres szemvizsgálat segít megelőzésben, de a legtöbb ember már csak akkor fordul szakemberhez, ha a probléma már bekövetkezett.

VISUFIT 1000

A ZEISS Visufit 1000 digitalizálja a konzultációt, és különleges szolgáltatásokat nyújt, mint például keretek összehasonlítása, digitális centrálás és 3D virtuális keretpróba.

ZEISS VISUSCOUT 100

A retina rendellenességeinek megbízható kimutatására, mint például a diabéteszes retinopátia, a glaukóma és a makuladegeneráció (AMD) és ellenőrzésére pupillatágítás nélkül.

ZEISS I. PROFILER PLUS

Teljes elemzést nyújt a szem fénytörésének eloszlásáról a teljes pupilla nyílásban, nem csak a központi zónában. Adatokat szolgáltat a szembetegségek vagy -rendellenességek azonosításának és elemzésének támogatására.

ZEISS SL 115 CLASSIC

A réslámpa használatakor optikailag hibátlan rés fény vetül szemre, így átvizsgálható annak csaknem minden rétege. A szemfelszín betegségeinek feltárásához nélkülözhetetlen alapeszköz.

Gyermek & Kutyabarát hely

A kisebbeket egy hatalmas doboz Lego várja. Játszhatnak, amíg te keretet választasz, vagy a szemed vizsgálják.
en