Kaufmann

135000 Ft155000 Ft

Egyszerre klasszikus és modern, férfi és női, provokatív és konzervatív, de mindenekfelett őszinte. Pont úgy, mint Anton Corbijn munkássága.

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját budapesti műhelyében készülnek. A márkát a kezdetek óta áthatja az újrahasznosítás. Az anyagokat, melyeket a keretek készítéséhez használunk, emberek alkottak, és a mi kezeink között hat hét alatt születnek újjá. A Tipton szemüvegek tulajdonosai olyan keretet kapnak a kezükbe, aminek már története van. Ettől kap minden egyes keretünk extra töltetet. A márka megkapta a Red Dot Design Díjat, a Design Awardot valamint az Optic for Good díjat.

A Tipton Vinylize kereteit újrahasznosított vinyl felhasználásával készítjük. 2004 óta évente több mint 3 tonna vinylt hasznosítunk fel. A vinyl lemez összetéveszthetetlen megjelenése erőt és tartósságot kölcsönöz és minden Vinylize keretet egyedivé tesz. Sok-sok évre tervezzük, ezek az exkluzív megjelenés a prémium elegancia és a zenetörténet egy valódi darabjának kombinációját adja.

Egyszerű és funkcionális, a felhasználásra kerülő olasz zsanérok pedig időtállóak és valódiak.

Nem vagy benne biztos, hogy melyik keret illik hozzád? Gyere be hozzánk a budapesti showroomba és válaszd ki szakértőnkkel! Ha pedig online rendelnél és bizonytalan vagy, küldj nekünk egy fotót magadról és mi arcformádhoz ajánljuk a számodra legmegfelelőbbet: manager@tipton.hu
A szemüvegekre 2 év garanciát adunk.

Dioptriás szemüvegre van szükséged?
Válassz látásvizsgálataink közül!