Foglalj időpontot
Foglalj időpontot

Hawkins

155000 Ft

Törlés
Törlés

A rounded oval which compliments the eye and arches the brows.

Handmade in Europe using recycled vinyl. Over 3 tons recycled yearly since 2004.

Prescription ready. Most opticians will be able to put any prescription lens into your frame.

Prescription ready with a 2 year guarantee. 5 barrel riveted Italian hinges on sculpted temples. Rubber bushing on the hinge screw ensures stability. No two Vinylize are ever alike. Handcrafted in Budapest.

Ovális forma, amely kiemeli a szemet és ívet ad a szemöldöknek.

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját budapesti műhelyében készülnek. A márkát a kezdetek óta áthatja az újrahasznosítás. Az anyagokat, melyeket a keretek készítéséhez használunk, emberek alkottak, és a mi kezeink között hat hét alatt születnek újjá. A Tipton szemüvegek tulajdonosai olyan keretet kapnak a kezükbe, aminek már története van. Ettől kap minden egyes keretünk extra töltetet. A márka megkapta a Red Dot Design Díjat, a Design Awardot valamint az Optic for Good díjat.

A Tipton Vinylize kereteit újrahasznosított vinyl felhasználásával készítjük. 2004 óta évente több mint 3 tonna vinylt hasznosítunk fel. A vinyl lemez összetéveszthetetlen megjelenése erőt és tartósságot kölcsönöz és minden Vinylize keretet egyedivé tesz. Sok-sok évre tervezzük, ezek az exkluzív megjelenés a prémium elegancia és a zenetörténet egy valódi darabjának kombinációját adja.

Egyszerű és funkcionális, a felhasználásra kerülő olasz zsanérok pedig időtállóak és valódiak.

Nem vagy benne biztos, hogy melyik keret illik hozzád? Gyere be hozzánk a budapesti showroomba és válaszd ki szakértőnkkel! Ha pedig online rendelnél és bizonytalan vagy, küldj nekünk egy fotót magadról és mi arcformádhoz ajánljuk a számodra legmegfelelőbbet: manager@tipton.hu
A szemüvegekre 2 év garanciát adunk.

Dioptriás szemüvegre van szükséged?
Válassz látásvizsgálataink közül!

Cím

Go to Top