Foglalj időpontot
Foglalj időpontot

Brubeck

135000 Ft155000 Ft

NapszemüvegOptikai szemüveg
ML
Törlés
NapszemüvegOptikai szemüveg
ML
Törlés

Handmade from recycled jazz vinyl

Vakmerő, mégis egyszerű keret egy kis csavarral tervezve. Fred Durst, Markus Fureder és még sokan mások viselték már. Szögletes, innovatív és klasszikus, Dave Brubeck után elnevezve.

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját budapesti műhelyében készülnek. A márkát a kezdetek óta áthatja az újrahasznosítás. Az anyagokat, melyeket a keretek készítéséhez használunk, emberek alkottak, és a mi kezeink között hat hét alatt születnek újjá. A Tipton szemüvegek tulajdonosai olyan keretet kapnak a kezükbe, aminek már története van. Ettől kap minden egyes keretünk extra töltetet. A márka megkapta a Red Dot Design Díjat, a Design Awardot valamint az Optic for Good díjat.

A Tipton Vinylize kereteit újrahasznosított vinyl felhasználásával készítjük. 2004 óta évente több mint 3 tonna vinylt hasznosítunk fel. A vinyl lemez összetéveszthetetlen megjelenése erőt és tartósságot kölcsönöz és minden Vinylize keretet egyedivé tesz. Sok-sok évre tervezzük, ezek az exkluzív megjelenés a prémium elegancia és a zenetörténet egy valódi darabjának kombinációját adja.

Egyszerű és funkcionális, a felhasználásra kerülő olasz zsanérok pedig időtállóak és valódiak.

Nem vagy benne biztos, hogy melyik keret illik hozzád? Gyere be hozzánk a budapesti showroomba és válaszd ki szakértőnkkel! Ha pedig online rendelnél és bizonytalan vagy, küldj nekünk egy fotót magadról és mi arcformádhoz ajánljuk a számodra legmegfelelőbbet: manager@tipton.hu
A szemüvegekre 2 év garanciát adunk.

Dioptriás szemüvegre van szükséged?
Válassz látásvizsgálataink közül!

Cím

Go to Top