Egyedi keret, egyedi lencse, egyedi szemüveg

A Tipton minden egyes kerete kézzel készül és teljes egészében rád igazítjuk. Egyedi lesz a Zeiss lencse is, ami a látásvizsgálatot követően szemed igényeinek megfelelően belekerül, hiszen nemcsak a dioptriát, de az összes paraméterét és speciális rétegezéseit tekintve is személyre szabottan neked készíttetjük el, kifejezetten az általad választott keretbe.

Csúcstechnológiás gépparkunk lehetővé teszi, hogy a keret és a lencse együtt a számodra legmegfelelőbb legyen.

Látásvizsgálataink kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a különböző alapproblémákra és kihívásokra kiemelt figyelmet fordítottunk.

Jelenleg ezek közül a látásvizsgálatok közül választhatsz:

  • BASIC / Ez egy általános egészségügyi felmérés, ha bármilyen látáspanaszod van, gyakran fáj a fejed, hunyorogsz, rendszeresen használsz digitális eszközt, vagy esetleg már van szemüveged, kontaktlencséd.
  • FUNDUS / A szem törőközegeinek és a szemfenéknek az állapotát vizsgáljuk. Magas vérnyomás (hypertonia), cukorbetegség, pajzsmirigy alul- vagy túlműködése, állandó gyógyszeres kezelés fennállása, zöldhályog (glaukóma) és rövidlátás esetén javasoljuk, hogy válaszd ezt is kiegészítő vizsgálatnak a Basic látásvizsgálat mellé!
  • BINOKULÁRIS / Ez a két szemes együttlátás vizsgálatát jelenti, amivel kiszűrhetjük a rejtett problémákat olyan esetekben, amikor nincs diagnosztizált vagy tapasztalt látásprobléma. Mi adhat okot gyanakvásra? Gyakori fejfájás, ami nyak-és hátfájással is együtt jár, szemeid vörösek, fényre fokozottan érzékenyek, olvasási, fókuszálási nehézségeid vannak, fej kényszertartásából fakadó állandó izomfeszülést vagy koncentrációs zavarokat okozó csökkent mélységélességet tapasztalsz. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Binokuláris látásvizsgálat egy kiegészítő vizsgálat, amelyet kizárólag a Basic vagy Prémium látásvizsgálattal együtt lehet igénybe venni!
  • PRÉMIUM / Ennek a speciális protokollokkal rendelkező vizsgálatnak a során, az alapvizsgálaton felül, a szem elülső törőközegeinek precíz vizsgálatát is elvégezzük, valamint szükség esetén könnytesztet is végzünk, hogy teljes képet nyerjünk a látásról. Magas dioptria és/vagy cylinderes dioptria esetén, illetve abban az esetben is javasoljuk, ha egyedi dioptriához optimalizált, személyre szabott szemüveglencsét szeretnél.
  • KÖNNYVIZSGÁLAT / Ha idegentestet érzel a szemedben vagy égő, viszkető, csípő érzésed van, pislogáskor a szemhéjak a szemgolyóhoz tapadnak, nyomásérzést, fényérzékenységet vagy szemszárazságot tapasztalsz, akkor a tünetek mögött húzódó okok ennek a vizsgálatnak a segítségével könnyebben felderíthetők.

Érdekelnek a látásvizsgálatok bővebben? Várunk!

Nézd meg a részleteket és döntsd el, számodra melyik lenne a legmegfelelőbb!

Tovább