Kinek javasolt a Prémium látásvizsgálat?

Személyre szabott látásvizsgálat, melynek során tizedes pontossággal kerül megállapításra a fénytörés. Az alapvizsgálaton felül a szem elülső törőközegeinek precíz vizsgálatával, valamint könnyteszttel nyerünk teljes képet a látásról.

Igénybevétele javasolt:

  • Általános egészségügyi felmérés során, amikor részletes kórelőzmény felvételére van szükség
  • Magas dioptria és/vagy cylinderes dioptria esetén
  • Szeretnél képet kapni arról, hogy digitális életmódod mennyire van hatással szemed anatómiai terhelésére
  • Gyakori fejfájás esetén
  • Egyedi dioptriához optimalizált, személyre szabott szemüveglencsét szeretnél

Mit tartalmaz a Prémium látásvizsgálat?

A Prémium látásvizsgálat részletes anamnézis felvételével kezdődik, ezt követően csúcstechnológiás Zeiss i.Profilerrel és Zeiss Visuphor 500 Phorophter alkalmazásával végezzük el az objektív és szubjektív méréseket.

A látásvizsgálatot réslámpás vizsgálattal és szükség esetén könnyvizsgálattal egészítjük ki. Szemüvegkészítés esetén a vizsgálat Zeiss VISUFIT 1000 3D centráló platformmal végzett adaptációs mérésekkel zárul.

A szolgáltatás tartalmaz egy díjmentes kontroll vizsgálatot, amit 6 hónapon belül lehet igénybe venni.

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Prémium csomag ára: 45.000 Ft

Időtartam: 60 perc

Időpontfoglalás

Látásvizsgálat a legmodernebb eszközökkel

Digitális phorophter alkalmazása

Objektív mérés

A látásvizsgálat főpillére az objektív mérés, ismertebb nevén computeres vizsgálat, ami úgy adja meg a szem fénytörési hibájából származó dioptria-adatokat, hogy figyelmen kívül hagyja a páciens előzőleg milyen szemüveget viselt vagy egy korábbi vizsgálat során milyen korrekciót kapott.

Az objektív mérést érintőképernyőn vezérelt, teljesen automatizált méréseket lehetővé tevő Zeiss i.Profiler gépünkkel végezzük. A vizsgálat során meghatározásra kerül a szem legkisebb fénytörési hibája, a szaruhártya görbületi értéke, esetleges torzítása, valamint a teljes szemfelszíni topográfia.

Az objektív mérés önmagában nem elegendő a megfelelő szemüveg felírásához, fontos információkat ad azonban a szem optikai tulajdonságairól.

Jó a látásom, miért kell vizsgálat?

A mai digitális világban különösen nagy terhelést kap a szemünk, ami megfelelő védelmet és folyamatos gondoskodást igényel.

Nem csupán egy látásvizsgálat, hanem személyre szabott mérés és ügyfélorientált tervezés.

Szubjektív mérés

A szubjektív mérés alkalmával figyelembe vesszük az objektív mérés eredményét. A vizsgálatot egy digitálisan vezérelt Zeiss Visuphor 500 csúcstechnológiás eszköz segítségével végezzük.

Réslámpás vizsgálat

A réslámpa egy speciális megvilágítással és nagyítással rendelkező eszköz, ami lehetővé teszi a szem szaru-és kötőhártya állapotának felmérését és betekintést enged a szem üvegtesti állományába.

Digitális centrálás Zeiss új 3D platformja a VISUFIT 1000 segítségével

Digitális centrálás a tökéletességért

A pontatlan centrálás 40%-kal csökkentheti a lencse optikai teljesítményét, ezért egyedülálló módon a Zeiss új digitális centráló 3D platformja, a VISUFIT 1000 segítségével határozzuk meg és maximalizáljuk azt.

A 3D centrálás 9 egymáshoz kalibrált kamera segítségével történik, így egyetlen kattintással egy teljes 180°-os nézetet hozunk létre, ami azt jelenti, hogy többé nincs szükség kényelmetlenséget okozó, természetellenes testtartás felvételére a mérések elvégzéséhez.

További szolgálatások