Kinek javasolt a Basic látásvizsgálat?

A rendszeres látásvizsgálatnak kiemelt szerepe van az időben történő korrekció és a súlyosabb látásromlás megelőzésében.

Igénybevétele javasolt:

  • Általános egészségügyi felmérés során
  • Látáspanaszok előfordulása esetén
  • Előfordult a már a családban szembetegség vagy látáspanasz
  • Gyakori fejfájás esetén
  • Gyakori hunyorgás esetén
  • Digitális eszközök rendszeres használata esetén
  • Szemüveg vagy kontaktlencse viselése esetén

Látásvizsgálat a legmodernebb eszközökkel

Mit tartalmaz a Basic látásvizsgálat?

A Basic látásvizsgálat tartalmazza az objektív (computeres) és szubjektív vizsgálatot modern technikai eszközökkel, valamint adaptív mérések végzését Zeiss Visufit 100 digitális centráló platform alkalmazásával.

Keretvásárlás esetén a Basic látásvizsgálat díja nem kerül felszámításra.

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Basic csomag ára: 15.000 Ft

Időtartam: 30 perc

Időpontfoglalás

Digitális phorophter alkalmazása

Objektív mérés

A látásvizsgálat főpillére az objektív mérés, ismertebb nevén computeres vizsgálat, ami úgy adja meg a szem fénytörési hibájából származó dioptria-adatokat, hogy figyelmen kívül hagyja a páciens előzőleg milyen szemüveget viselt vagy egy korábbi vizsgálat során milyen korrekciót kapott.

Az objektív mérést érintőképernyőn vezérelt, teljesen automatizált méréseket lehetővé tevő Zeiss i.Profiler gépünkkel végezzük. A vizsgálat során meghatározásra kerül a szem legkisebb fénytörési hibája, a szaruhártya görbületi értéke, esetleges torzítása, valamint a teljes szemfelszíni topográfia.

Az objektív mérés önmagában nem elegendő a megfelelő szemüveg felírásához, fontos információkat ad azonban a szem optikai tulajdonságairól.

Jó a látásom, miért kell vizsgálat?

A mai digitális világban különösen nagy terhelést kap a szemünk, ami megfelelő védelmet és folyamatos gondoskodást igényel.

Nem csupán egy látásvizsgálat, hanem személyre szabott mérés és ügyfélorientált tervezés.

Szubjektív mérés

A szubjektív mérés alkalmával figyelembe vesszük az objektív mérés eredményét. A vizsgálatot egy digitálisan vezérelt Zeiss Visuphor 500 csúcstechnológiás eszköz segítségével végezzük.

Minél pontosabb a refrakció, annál jobb lesz a szemüveg

A látásvizsgálat folyamán egyedi optotyp jelekkel dolgozunk, így elkerülve a szubjektív bizonytalanságot.

Személyre szabott Zeiss lencsék

Digitális centrálás a tökéletességért

A pontatlan centrálás 40%-kal csökkentheti a lencse optikai teljesítményét, ezért egyedülálló módon a Zeiss új digitális centráló 3D platformja, a VISUFIT 1000 segítségével határozzuk meg és maximalizáljuk azt.

A 3D centrálás 9 egymáshoz kalibrált kamera segítségével történik, így egyetlen kattintással egy teljes 180°-os nézetet hozunk létre, ami azt jelenti, hogy többé nincs szükség kényelmetlenséget okozó, természetellenes testtartás felvételére a mérések elvégzéséhez.

További szolgálatások