Tipton Eyeworks Showroom

A Tipton Eyeworks budapesti bemutatóterme az Erkel utcában egyben optika is, ahol a márka partnere a szemészeti piac egyik fő vezetője, a ZEISS. Csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt látásvizsgáló termünk a világ legújabb és egyben legmodernebb technológiáját alkalmazza az érintésmentes látásvizsgálatok során.
A showroom további különlegessége, hogy ez az egyetlen olyan üzlet a világon, ahol Tipton Eyeworks legszélesebb termékpalettájából válogathatunk, sőt vannak olyan limitált kollekciók, melyek sehol máshol a világon nem, csak itt vásárolhatók meg.

Ismerd meg a Tipton egyedülálló szemápolási koncepcióját!

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját pécsi gyárában és budapesti műhelyében készülnek és ma már több mint 500 optikában vásárolhatók meg világszerte.

A Tipton Eyeworks Showroom Budapesten bemutatóterem és egyben optika is, ahol a vendégek megtekinthetik a világsztárok által is kedvelt hazai szemüvegmárka ikonikus, limitált kiadású, illetve csak a budapesti showroomban kapható kereteit, miközben megismerkedhetnek a Tipton világon egyedülálló szemápolási koncepciójával. A központban nemcsak a kereteket, hanem a lencséket is személyre szabják a Zeiss csúcstechnológiás géppark segítségével.

Tovább a Szemápolási koncepcióra

Szolgáltatásaink