Foglalj időpontot
Foglalj időpontot

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány2022-11-14T12:39:42+02:00

Lepd meg szeretteid karácsonyra egy Tiptonnal!

Tudunk egy karácsonyi ajándékot, ami ugyanolyan jó anyukáknak, apukáknak, nagypapáknak, nagymamáknak, fiataloknak és kevésbé fiataloknak. Ajándékozd meg őket azzal, hogy jobban látnak, mint bárki az emberiség történetében! Megveheted időben, de az utolsó pillanatban is, online és az üzletben is. A Tipton Ajándékkártya tényleg bárkinek, bármikor jó meglepetés lehet. Vásárold meg most, az értékét te határozod meg!

TIPTON GIFTCARD

30000 Ft150000 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ajándékozz meg valakit azzal, hogy jobban lásson, mint bárki az emberiség történetében!
Vásárold meg a Tipton ajándékutalványát személyesen a showroomban, vagy honlapunkon a webshopból. Az értéket te határozod meg. Az utalvány vásárlástól számított 1 éven belül használható fel látásvizsgálatra vagy szemüvegre. Külön kérésre lehetőség van az utalvány beváltásának meghosszabbítására.
Készpénzt nem áll módunkban visszaadni beváltáskor, de alacsonyabb értékű vásárlás esetén meglepetés ajándékkal kedveskedünk. Az utalvány beváltása után a lemezt ajándékozottad megtarthatja!

Minden utalvány egy igazán személyes, egyedi ajándékot rejt magában. A Tipton szemüvegei nem csak stílusosak, de nincs köztük két egyforma darab, így bárkinek ajándékozod, biztosan csak neki lesz ilyen. Ha pedig a saját kollekciónk mégsem lenne tökéletes számára, válogathat további márkáinkból is.

Az utalvány vásárlástól számított 1 éven belül használható fel látásvizsgálatra vagy szemüvegre, de külön kérésre ezt meghosszabbítjuk neked. Készpénzt nem áll módunkban visszaadni beváltáskor, de alacsonyabb értékű vásárlás esetén meglepetés ajándékkal kedveskedünk. Vásárold meg a Tipton ajándékutalványát személyesen a showroomban, vagy innen a webshopból.

Ha látásvizsgáltatot is szeretnétek majd, foglaljatok időpontot online.

Időpontot foglalok

Cím

Go to Top