Nem csak a nevében, minden ízében berlini

– ic! berlin szemüvegek a Showroomban –

Az ic! berlin kereteink annak a személyes kollekciónak a részei – hasonlóan a Masunagahoz -, amelyben azok a szemüvegek találhatók, amelyeket ugyan nem mi készítünk, mégis a sajátjaink. A német márka szintén Zack személyes válogatásával került be az üzletünkbe és Magyarországon máshol nem kapható.

Kézzel készül, 1996 óta. Igaz nem Budapesten, hanem Berlinben, a várost pedig nem csak a nevében, de minden elemében magában hordozza. De ez a történet most nem a hagyományról vagy az eredetiségről szól. Bárki lehet “ein Berliner”, ez nem elhelyezkedés kérdése, inkább a hozzáállásról szól, arról, hogy senki nem mondhatja meg, ki vagy, kizárólag te. Ez jelenik meg minden ic! berlin keretben.

A szemüvegek magas minőségben készülnek, azok számára, akik merik a saját szemükön át látni a világot, kreatívak és kíváncsiak: cégvezetők, építészek, zenészek, művészek és tudósok. A keretek nem annyira arról szólnak, hogy megmutasd a stílusod, hanem, hogy kifejezd az attitűdöd. Ezért is lehet, hogy több éve készítenek közös kollekciókat a Mercedesszel és az AMG-vel.

Az ic! berlin egyik legnagyobb különlegessége a csavar nélkül csuklómegoldásuk. A különböző rozsdamentes acélból, titániumból és más természetes vagy szintetikus anyagokból készült keretek szárai egy egyszerű mozdulattal felhelyezhetők, ezt követően már könnyen ki-be hajthatók. Az eredmény pedig egy masszív, mégis könnyű szemüveg, amelyet számos díjjal is kitüntettek már.

A teljes kollekció kizárólag a Bemutatótermünkben tekinthető meg. Ha esetleg optikai lencsével szeretnéd valamelyik darabot, foglalj időpontot látásvizsgálatunkra is.

Időpontot foglalok