Több, mint 20 éve készítünk szemüvegkereteket és jópár éve már optikaként is működünk. Ez idő alatt számos kérdéssel találkoztunk már, ezért most összegyűjtöttük a leggyakoribbakat, hogy megválaszoljuk nektek.

A Prémium csomag a Basichez képest magában foglal az objektív és szubjektív mérés mellett egy olyan vizsgálatot is, amellyel százados pontossággal határozható meg a dioptria értéke, továbbá a látás mellett a szem és szemfenék vizsgálatát is. Ezen felül optometristánk életstílus-elemzést is végez, így ezek segítségével a legpontosabban meghatározott és az életvitelhez leginkább alkalmazkodó lencsét tudjuk majd ajánlani neked. Ha még többet szeretnél megtudni vizsgálatainkról, vagy időpontot foglalnál, kattints ide.

Igen, termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk minden gyártási hiba esetén.

A garancia nem vonatkozik balesetekből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra, illetve a lencsék karcolódására, balesetekből, elhanyagolásból, helytelen használatból vagy nem megfelelő tárolásból eredő sérülésekre, jogosulatlan módosításokra vagy javításokra, normál kopásra, valamint dioptriás lencsékkel kapcsolatos problémákra.

Igen, a garancia lejártával is vállaljuk minden keretünk javítását, igazítását, kipofozását. Nem csak az újrahasznosításban, de a tartós használatban is hiszünk.

Ha javíttatni szeretnéd a kereted, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Emailben: showroom@tipton.hu

Telefonon: +36 1 786 1080

Személyesen, nyitvatartási időben.

A szemüvegkeretet langyos szappanos vízzel és egy puha kendővel tudod áttörölni. Használhatsz szemüveglencse tisztítót is, amit nálunk szerezhetsz be. De választhatod az ultrahangos tisztítás lehetőségét is. Mi azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb esetben a dioptriás lencsék sokkal érzékenyebbek, sérülékenyebbek, mint maga a keret.
Ha helyesen tisztítod, nem fog megkarcolódni. Tartsd észben, hogy maga az anyag nem karcálló. Pár év elteltével kialakul rajta egy patina – ez teszi még inkább egyedivé.
Egy kis hő segítségével lehet rajta állítani. Egy képzett optikus a lencsék beillesztése után úgy fogja rád igazítani a szemüveged, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számodra. Ha egy idő után mégis szükséges finomítani rajta, keress minket bátran!

Ha vigyázol rá, szemüveged könnyedén veled lehet egy évtizeden keresztül is. Ez a felhasznált anyagok minőségének és a robusztus kialakításnak köszönhető. Mindent figyelembe véve a legjobb, ha ezeket a szabályokat követed:

  • Ne tedd ki extrém hőmérsékletnek! Nyáron ne hagyd a kocsid műszerfalán és ne vidd magaddal gleccsertúrára sem!
  • Ne viseld fejpántként, mert szétfeszülnek a szárai!
  • Ne tedd ki extrém nyomásnak! Ne lépj rá, ne aludj el benne, csak rendeltetésszerűen használd!
  • A lencséd a szemüvegedhez kapott mikroszálas kendővel és folyadékkal tisztísd!

Ha ezeken felül bármilyen kérdésed lenne, keress minket az elérhetőségeink bármelyikén!