Egyedi keret, egyedi lencse, egyedi szemüveg

Akár látásvizsgálatról, keretről vagy lencséről legyen szó Nálunk minden Rólad szól. Abban hiszünk, hogy ahogy kereteink, úgy vásárlóink is egyediek. A nálunk kapható keretek mindegyike kézzel készül, Magyarországon.

Választáskor segítünk, hogy megtaláld azt, amelyik a legjobban kifejez téged, átvételkor pedig teljes egészében rád igazítjuk. Így tökéletesen kényelmes lesz, mindenhol jól illeszkedik majd és évekig boldogan viselheted.

A legmodernebb felszereltségű látásvizsgálónkban minden részletet feltárunk. Látásvizsgálataink nem csak a különböző alapproblémákat, de kisebb, egyéni eltéréseket is kimutathatnak. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy tökéletes lesz a Zeiss lencse is, amit ajánljuk.

Bármi miatt is érkezel hozzánk, akár nap-, akár optikai szemüveget szeretnél az ittléted mindvégig Rólad szól. Nem csak a vizsgálataink, a keret- és lencseválasztás, de a kiszolgálás minden pillanatában csak Rád figyelünk.

Ezért is vagyunk más, mint a legtöbb optika. Vagy a zenétől, a rock’n’rolltól, ami inspirál minket. Vagy a mezcal bárunktól. Vagy a Tipton buliktól. Vagy a számtalan művésztől, zenésztől, színésztől, aki minket választott.