Van, amikor egy szemüveg nem a látásjavításról, hanem szemünk megóvásáról szól. Egyedülálló szemápolási koncepciónk része az is, hogy különleges lencséket kínálunk azok számára is, akiknek még nem kéne dioptriás szemüveget viselni.

Íme szemüveglencse kisokosunk  

Szemüveglencsék mobilkészülékekhez

A digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot, és új kihívások elé állítják az emberi szemet.

Azáltal, hogy egyre gyakrabban használunk digitális képernyőket, jelentősen többször kell váltanunk a közeli és távoli vizuális feladatok között. Ez hatalmas igénybevételt jelent a szem számára és a csökkenő alkalmazkodóképességgel együtt, homályos látást, fáradt, száraz szemet, valamint nyakfájást eredményezhet.

Ezeket a lencséket kimondottan a közeli látásproblémákat először tapasztaló 30-as, 40-es korosztály igényeit megcélozva tervezték. Függetlenül attól, hogy egyfókuszú lencsét használnak-e vagy egyáltalán nem hordanak szemüveget.

Irodai szemüveglencsék / Láss jobban a munkahelyeden is!

Az irodai szemüveglencsék kimondottan az irodai környezethez igazodva biztosítanak pihentető és tiszta látást közelre és köztes távolságra.

Az emberek idejük nagy részét beltérben töltik, például amikor az irodában dolgoznak vagy otthon tesznek-vesznek. Nem minden lencse tesz lehetővé kényelmes és éles látást ezekben a mindennapi helyzetekben, amikor a közeli vagy köztes tartományban kell jól látni. A nem megfelelő lencsék korlátozhatják a látást, és olyan tüneteket idézhetnek elő, mint a szemfáradtság, szemmegerőltetés, fej-, nyak- és hátfájás.

DriveSafe szemüveglencsék / Vezetéshez ajánlják

Vezetés közben sokan érzik magukat kényelmetlenül, bizonytalanok és feszültek. Különösen igaz ez rossz látási és időjárási viszonyok között, például esőben, ködben, félhomályban vagy éjszaka. Nagy átlagban a szemüvegviselők 83%-a autót is vezet. A vezetés bárkinek problémákat okozhat. Nem számít az út hossza, a jó látás nélkülözhetetlen a biztonsághoz.

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva tervezték meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.

A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek.

ZEISS AdaptivSun lencse / Sötét és még sötétebb

A ZEISS legújabb fényre sötétedő technológiája lehetővé teszi a lencsetónus intelligens alkalmazkodását az UV-sugárzásnak való kitettségi szint alapján.

Ez azt jelenti, hogy a napszemüveglencsék színének intenzitása automatikusan alkalmazkodik: erős napfényben teljesen besötétednek, gyengébb napsütésben pedig mérsékelten sötétednek be. Az AdaptiveSun lencsék elérhetőek átmenetes színezéssel és polarizált kivitelben is.

ZEISS PhotoFusion lencsék / Fényre sötétedő lencsék

A fényre sötétedő szemüveglencsék tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik nem szeretnének lemondani a szemüveg viseletéről akkor sem, amikor a szabadban tartózkodnak és napszemüveget kell használniuk az erős napsütésben. A ZEISS PhotoFusion lencsék aszerint változtatják a színük intenzitását, hogy milyen fényviszonyok között viselik. Erős napfényben olyan sötétek, mint egy napszemüveg, beltéren viszont kivilágosodnak és hagyományos szemüveglencseként viselkednek.

Ne csak a kereted, a lencséd is legyen tökéletes!

Foglalj időpontot érintésmentes látásvizsgálatunkra!

Időpontot foglalok